Els empleats de Ricoh mantenen les aturades


Temes relacionats

Els empleats de Ricoh faran aturades parcials pels últims acomiadaments ( 7/nov/13)

Ricoh acomiada 12 treballadors, segons els sindicats (24/oct/13)


  • Comparteix:

Moment de la mobilització d'aquest dilluns al davant de les oficines de Ricoh / Font: CCOO

Moment de la mobilització d'aquest dilluns al davant de les oficines de Ricoh / Font: CCOO

Empleats de Ricoh continuen aquest dimarts les aturades parcials després d'un primer dia de protesta per pactar solucions a una dotzena d'acomiadaments. El comitè d'empresa afirma que més de 180 treballadors s'han concentrat davant Ricoh i que la direcció encara no ha encetat les negociacions. La direcció assegura a Cugat.cat que es manté oberta al diàleg.

El president del comitè d'empresa, Rafael Resurrección, ha qualificat la jornada com a molt 'tranquil·la i pacífica'. Resurrección ha afegit que mantindran les aturades parcials els dies previstos, és a dir, aquest dimarts i el 25 i 26 d'aquest mes perquè no han tingut cap contacte per part de la direcció de la companyia.

Rafael Resurrección

Ha arribat tota la gent que ha volgut participar, s'ha llegit un manifest explicant el motiu de les aturades. Esperem que demà sigui una mica més voluminós.


Segons el comitè, entre 180 i 200 empleats s'han concentrat davant les oficines de Ricoh aquest dilluns. Les aturades tenen lloc al punt del migdia i duren 42 minuts.

Preguntada per Cugat.cat, la direcció de Ricoh ha dit que no entrarà a valorar les aturades dels treballadors, 'tot i respectar el dret fonamental a manifestar-se'. L'empresa manté oberta la porta al diàleg amb els treballadors per resoldre aquesta situació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.