Una sessió animarà els socis del Trade Center a col·laborar entre ells


Temes relacionats

El Trade Center promou les relacions econòmiques entre Catalunya i Mèxic (16/mai/13)

280 empreses de Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola participen en una sessió de 'Networking' per estimular l'activitat econòmica (11/jun/10)


  • Comparteix:

El Trade Center acull una jornada de 'networking'

El Trade Center acull una jornada de 'networking'

El Trade Center organitza aquest dimarts una sessió de 'networking' perquè els socis del centre estableixin contactes. La jornada, a les nou del matí, oferirà una ponència i una activitat on els participants hauran d'explicar en un minut en què consisteix la seva empresa.

La jornada comença amb la ponència 'Quality Networking for Business', a càrrec del membre de Getting Contacts Juanjo Villalobo. Una hora més tard arriba el cafè relacional i a les onze començarà l''Smart Pitch', en què els representants de cada empresa hauran d'explicar qui són i a què es dediquen. El tinent d'alcalde d'Economia, Empresa i Ocupació, Carles Brugarolas, també intervindrà a les activitats amb una xerrada a la una del migdia.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.