El comerç local articula un front comú per si es confirma el macrocentre comercial

Cerdanyola estudia la possibilitat d'obrir un centre comercial a tocar de Sant Cugat

Economia

Publicat el 5/des/13 per Adrià Claramunt

L'associació Sant Cugat Comerç (StC) creu que és clara la intenció d'obrir un macrocentre comercial a Cerdanyola del Vallès i prepara un front comú amb les associacions de comerciants de la comarca per oposar-s'hi en cas que s'acabi de confirmar. L'entitat es manté a l'expectativa del vistiplau de la Generalitat al projecte cerdanyolenc i de conèixer les intencions de l'Incasòl.

La presidenta de StC, Maite Pérez, ha explicat que es temen el pitjor i per aquest motiu ja estan articulant un front comú amb comerciants de tot el Vallès i la demarcació de Barcelona.

Mayte Pérez

Està bastant clar que hi ha la intenció que vingui un macrocentre tot i que estem a l'expectativa.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Pérez ha explicat que ja s'estan buscant suports i que es plantegen fer una recollida de signatures, entre d'altres mesures.

Aquestes declaracions arriben després que Pimec Comerç s'hagi reunit amb l'alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona, per traslladar-li la preocupació dels petits empresaris del comerç davant la possibilitat de l'obertura d'aquest macrocentre comercial. Segons Pimec, Carmona els ha desmentit la implantació d'una àrea comercial d'aquestes dimensions i ha insistit que no vol que el municipi veí sigui 'la gran botiga de Catalunya'.