El consell general de l'Ŕmbit de la B30 aprova el pla de treball per al 2014

Sessió d'aquest divendres d'Ŕmbit B30 / Foto: Ŕmbit B30

Economia

Publicat el 13/des/13 per Anna González

L'associació Ŕmbit B30, de la qual forma part Sant Cugat, ha aprovat aquest divendres el pla de treball del 2014, que dóna continuďtat als projectes ja encetats durant aquest any. L'aprovació ha tingut lloc durant el primer consell general de l'entitat, celebrat a Polinyŕ.

El pla de treball per al 2014 aprovat inclou el desenvolupament i continuďtat dels projectes encetats al llarg d'aquest any, així com l'inici d'una nova línia que permeti identificar nous projectes en el territori per impulsar la manufactura avançada.

A més, s'ha presentat l'informe de la gestió dels darrers sis mesos des que es va constituir com a associació i s'ha exposat l'estat i evolució dels projectes estratčgics ja encetats.

La reunió ha comptat amb representants dels 23 municipis que formen de l'associació Ŕmbit B30, així com dels centres de recerca, universitats, organitzacions empresarials i sindicals del territori. L'associació es va constituir el maig passat i aquest ha estat el primer consell general de l'entitat. En representació de Sant Cugat hi ha assistit el tinent d'alcalde d'Economia, Carles Brugarolas.