Lluís Recoder anuncia la voluntat de 'renovar' el conveni amb Valldoreix sobre la partida del Pressupost


  • Comparteix:

Així ho ha dit Recoder durant la presentació del pressupost 2004.

Així ho ha dit Recoder durant la presentació del pressupost 2004.

L'alcalde ha anunciat la voluntat de renovar el conveni que hi ha establert entre l'Ajuntament de Sant Cugat i Valldoreix pel qual s'estableix la partida del pressupost que ha de rebre l'EMD en funció del percentatge d'habitants que suposa del total de població. L'Entitat denuncia que la partida està congelada des del 1998 i ni tan sols s'actualitza amb la puja anual de l'IPC.

Lluís Recoder s'ha mostrat partidari de revisar i actualitzar el conveni que Sant Cugat té establert amb Valldoreix pel que, en funció del número d'habitants, l'Ajuntament destina una part dels pressupost a l'EMD perquè faci front a les competències que té transferides.

Davant les crítiques de l'equip de govern de l'EMD que han posat de manifest, reiteradament, que la partida es manté congelada des del 98, Recoder ha anunciat la voluntat de reformular el conveni:

Lluís Recoder

Estem d'acord amb l'EMD que s'ha de renovar el conveni.


Des de l'EMD s'assegura que la partida del Pressupost ni tan sols ha incrementat l'IPC anual. El vocal de l'Entitat Josep Casadellà ha denunciat que l'actualització, prevista cada dos anys en el conveni s'ha incomplert:

Josep Casadellà

El conveni no s'ha actualitzat des del 98. Ni tan sols l'IPC. Hem perdut poder adquisitiu i hem de pagar els serveis que donem.


Casadellà creu que l'Ajuntament de Sant Cugat s'ha mostrat de manera insolidària fins avui amb Valldoreix, i mentrestant, l'anterior equip de govern, callava i mirava cap a un altre costat:

Josep Casadellà

Sant Cugat es comporta amb valldoreix com l'Estat Espanyola amb Catalunya. És gasiva i no vol pagar.


El pressupost del 2004 preveu una partida de 3.290.000 euros per Valldoreix, exactament igual a la de l'any anterior.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.