El programa 'Empenta' selecciona els 10 projectes participants


Temes relacionats

La segona edició d''Empenta' aconsegueix finançament per a dos projectes ( 3/jun/13)


  • Comparteix:

EsadeCreapolis és un dels impulsors d'aquesta proposta empresarial. / Foto: EsadeCreapolis

EsadeCreapolis és un dels impulsors d'aquesta proposta empresarial. / Foto: EsadeCreapolis

La 3a edició del programa 'Empenta', organitzat per la Generalitat i EsadeCreapolis, ha seleccionat 10 projectes empresarials de base tecnològica, que rebran l'assessorament d'experts. L'objectiu és acompanyar els responsables d'aquests projectes per posar en marxa les seves idees empresarials.

Els projectes seleccionats proposen negocis vinculats a la salut, les bases de dades i programari. La iniciativa consisteix en acompanyar i aconsellar els projectes escollits durant les diverses etapes de creació d'una empresa de base tecnològica.

EsadeCreapolis i l'Agència de Competitivitat per a l'empresa (ACC1Ó) són els impulsors d'aquest programa de suport a l'emprenedoria que arrencarà la seva 3a edició aquest gener. Experts oferiran informació i assessorament pràctic personalitzat als 10 projectes seleccionats sobre àmbits com la gestió de dinàmiques de grup, models de negoci i finançament.

Els projectes seleccionats són: Cosingo - Image Optic Spain, Datumize, Konodrak, Invasives, Credibilitat Política, Visaul Tagging Services, EndoAsic Technologies, PicUp, Digalix Solutions i Trabajator.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.