El 1r BStartup de Banc Sabadell rep 414 candidatures


  • Comparteix:

Seu de Banc Sabadell a Sant Cugat / Foto: Banc Sabadell

Seu de Banc Sabadell a Sant Cugat / Foto: Banc Sabadell

El programa d'inversió i alt rendiment BStartup 10 de Banc Sabadell, amb seu a Sant Cugat, ha rebut 414 projectes d'empreses d'àmbit tecnològic i digital. Les candidatures opten a rebre el suport de l'entitat financera, que aportarà un milió d'euros a 10 joves empreses digitals.

Està previst que, a finals de gener i després d'analitzar totes les propostes, el comitè d'inversió de BStartup 10 doni a conèixer les cinc primeres empreses seleccionades. Les cinc restants sortiran d'una segona convocatòria que tindrà lloc al maig.

El banc invertirà 100.000 euros en el capital de cadascuna, alhora que les introduirà en un programa d'alt rendiment que estarà liderat per l'emprenedor i empresari del sector tecnològic Dídac Lee.

De les 414 candidatures registrades, les empreses de comerç electrònic són les més nombroses (un 21,3% del total), seguides per les d'aplicacions mòbils (19%), les plataformes socials (14%), els market places (12,8%), les relacionades amb 'big data' (5%) i les de tecnologies financeres (4%), entre d’altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.