Aefol aplega les trobades de networking sota el nom de Club de Fòrum Empresarial


  • Comparteix:

Aefol ja va organitzar una jornada empresarial a Can Ametller el novembre passat / Font: Aefol

Aefol ja va organitzar una jornada empresarial a Can Ametller el novembre passat / Font: Aefol

Club Fòrum Empresarial és el nom amb el qual s'apleguen a partir d'ara les trobades mensuals sobre networking organitzades per Aefol a Can Ametller. La propera, el 7 de febrer, tractarà sobre la innovació i comptarà amb alguns directius de multinacionals.

Segons el responsable d'Aefol, Josep Lozano, comencen el 2014 amb nom propi, amb més organització i amb una temàtica diferent cada mes. La voluntat és organitzar més activitats a Sant Cugat després de l'èxit de la trobada de jornada empresarial el passat novembre.

Josep Lozano

La creació del Club Fòrum Empresarial és un pas més de networking on mantindrem els dinars dels divendres amb més activitats, més planificades i amb més networking.


Lozano ha informat que cada mes les trobades giraran entorn una temàtica diferent. El febrer serà el torn de la innovació amb convidats d'empreses de renom.

Josep Lozano

Cada mes tractarem una temàtica monogràfica. Al febrer tractarem la innovació. Vindran convidats, presidents d'empreses i multinacionals.


Les jornades Club Fòrum Empresarial començaran un cop al mes al restaurant Can Ametller a dos quarts de dues amb una tertúlia i debat acompanyades d'un aperitiu, i posteriorment tindrà lloc el dinar relacional que finalitzarà a les quatre de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.