Banc Sabadell aposta per Sant Cugat en el seu pla inversor immobiliari


  • Comparteix:

Banc Sabadell té seu a la ciutat / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell té seu a la ciutat / Foto: Banc Sabadell

Banc Sabadell està construint una promoció de 10 pisos a Sant Cugat que l'entitat financera confia a entregar a finals d'any. L'actuació forma part de la inversió de 150 milions d'euros que el banc fa a tot l'Estat espanyol en matèria de construcció amb la creació de 1.182 habitatges. Sant Cugat és una de les 17 ciutats on Banc Sabadell ha detectat un repunt de la compra de pisos.

Segons ha explicat a Cugat.cat, Banc Sabadell ha decidit construir a Sant Cugat basant-se en les dades favorables de mercat que aporten les permutes que comercialitzen al municipi i, també, en virtut d'estudis previs.

Per aquest motiu, l'entitat financera, que té seu a Sant Cugat, ha construït al municipi una promoció de 10 habitatges. Les obres van començar a l'agost i la previsió és que s'entreguin a finals d'any, segons fonts del banc.

L'actuació s'inclou dins d'una inversió en construcció de pisos a tot l'Estat espanyol de 150 milions d'euros. El pla del banc consta de 44 promocions i ja ha iniciat les obres en diverses ciutats, com és el cas de Barcelona, Badalona, Cerdanyola, Sant Andreu de Llavaneres i Sant Cugat.

Totes les inversions les fa directament el Sabadell a través de la seva immobiliària Solvia, 100% propietat de l'entitat financera.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.