Mútua General de Catalunya obrirà a finals de mes nova oficina a Sant Cugat


  • Comparteix:

Guillermo Padrisa és el sotsdirector general de la Mútua General de Catalunya

Guillermo Padrisa és el sotsdirector general de la Mútua General de Catalunya

La Mútua General de Catalunya obrirà una nova oficina a la ciutat per apropar els seus serveis als santcugatencs. La inauguració oficial, que serà el dimecres 29 de gener al local ubicat a la plaça de Can Quitèria, tindrà animació infantil, una xocolatada i l'actuació dels Castellers de la ciutat, entre d'altres. L'entitat té en l'actualitat 8.000 mutualistes de Sant Cugat i d'altres localitats de la comarca.

La Mútua General de Catalunya ha fixat la mirada a Sant Cugat pel gran nombre de mutualistes que tenen a la ciutat i amb l'objectiu d'apropar més els seus serveis, sobretot a les famílies.

El sotsdirector general de l'entitat, Guillermo Padrisa, ha explicat que la nova oficina santcugatenca compta amb diferents iniciatives obertes als mutualistes i dins el projecte 'Som-hi' han creat sales de treball i de formació per a infants, entre d'altres. Segons Padrisa, l'objectiu és promoure el sentiment de 'pertinença'.

Guillermo Padrisa

És un valor innovador dins el projecte 'Som-hi'. Volem donar un valor afegit de pertinença. A part de l'atenció personalitzada volem que les famílies tinguin un sentiment de pertinença.


Tot i que l'oficina ja està en funcionament, la inauguració oficial no se farà fins el dimecres 29 de gener. L'acte començarà a dos quarts de sis de la tarda amb animació infantil i altres activitats familiars i s'allargarà fins passades les set del vespre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.