Mútua General de Catalunya obrirà a finals de mes nova oficina a Sant Cugat

Guillermo Padrisa és el sotsdirector general de la Mútua General de Catalunya

Economia

Publicat el 16/gen/14 per Mar Castro

La Mútua General de Catalunya obrirà una nova oficina a la ciutat per apropar els seus serveis als santcugatencs. La inauguració oficial, que serà el dimecres 29 de gener al local ubicat a la plaça de Can Quitèria, tindrà animació infantil, una xocolatada i l'actuació dels Castellers de la ciutat, entre d'altres. L'entitat té en l'actualitat 8.000 mutualistes de Sant Cugat i d'altres localitats de la comarca.

La Mútua General de Catalunya ha fixat la mirada a Sant Cugat pel gran nombre de mutualistes que tenen a la ciutat i amb l'objectiu d'apropar més els seus serveis, sobretot a les famílies.

El sotsdirector general de l'entitat, Guillermo Padrisa, ha explicat que la nova oficina santcugatenca compta amb diferents iniciatives obertes als mutualistes i dins el projecte 'Som-hi' han creat sales de treball i de formació per a infants, entre d'altres. Segons Padrisa, l'objectiu és promoure el sentiment de 'pertinença'.

Guillermo Padrisa

És un valor innovador dins el projecte 'Som-hi'. Volem donar un valor afegit de pertinença. A part de l'atenció personalitzada volem que les famílies tinguin un sentiment de pertinença.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i que l'oficina ja està en funcionament, la inauguració oficial no se farà fins el dimecres 29 de gener. L'acte començarà a dos quarts de sis de la tarda amb animació infantil i altres activitats familiars i s'allargarà fins passades les set del vespre.