Un 26% dels ciutadans es planteja canviar de banc per les comissions


Temes relacionats

La web santcugatenca Bankimia supera el milió i mig d'usuaris a l'abril ( 9/mai/12)


  • Comparteix:

Molts clients volen evitar les comissions bancàries / Foto: ACN

Molts clients volen evitar les comissions bancàries / Foto: ACN

Evitar el cobrament de comissions és el principal motiu pel qual els usuaris dels bancs es plantegen canviar d'entitat. Així ho assegura un estudi impulsat per la companyia santcugatenca Bankimia, que conclou que un 26% dels enquestats té la intenció de traslladar els seus ingressos a un altre banc aquest 2014.

Les dades es corresponen amb la segona onada d'un estudi impulsat per Bankimia, amb la col·laboració de Target-Empirica, que té per objectiu analitzar els hàbits i les preferències dels seus usuaris.

Segons aquest projecte, una quarta part dels enquestats té la intenció de canviar d'entitat bancària durant aquest any. A més, el 59% d'aquest grup ha manifestat que vol trobar una companyia que no li cobri comissions.

Durant una enquesta del 2012, el 18% dels usuaris enquestats va assegurar que canviaria de banc molt probablement en els propers mesos. Al 2013, el 19% dels clients va contestar que ja es trobava en una altra entitat financera. Bankimia és un portal web santcugatenc especialitzat en la comparació de productes financers per a particulars.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.