EsadeCreapolis participa al programa Start-up Catalonia


  • Comparteix:

Moment de l'acte inaugural de la segona edició de l'Start-up Catalonia

Moment de l'acte inaugural de la segona edició de l'Start-up Catalonia

EsadeCreapolis, ubicada a Sant Cugat, és una de les quatre acceleradores catalanes que participen al programa Start-up Catalonia, impulsat per ACC1Ó i que forma part del Catalunya Emprèn. Els eixos clau en els quals se centra aquesta 2a edició de la iniciativa empresarial són el networking, la reflexió estratègica, la internacionalització i el finançament.

Els objectius que l'Start-Up s'ha marcat per aquesta edició són que la mitjana de les empreses participants incrementi un 50% la seva facturació anual, incorpori un mínim de dos treballadors durant l'any que dura el programa i que el 30% de les start-ups iniciïn o incrementin les vendes a l'exterior.

També es persegueix que el 70% aconsegueixi el finançament necessari per assolir les seves fites, i que un any després d'haver acabat el programa, més d'un 6% d'aquestes empreses rebin el suport econòmic d'un inversor privat.

Les empreses seleccionades, en el cas de Sant Cugat a través d'EsadeCreapolis, han començat aquest dijous la seva participació al programa i durant aquest mes hauran d'escollir un dels més de 80 tutors de què disposa Start-Up Catalonia perquè els acompanyi durant tot el 2014 i els ajudi a assolir els objectius que s'han marcat.

A la sessió inaugural el fundador d'EyeOS, el valldoreixenc Pau García-Milà, ha explicat a les empreses participants la seva experiència com a emprenedor, sobre l'art de generar idees i sobretot, de com fer-les realitat i consolidar-les.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.