La cadena BlueBay obre un aparthotel a Can Sant Joan


  • Comparteix:

Imatge d'una de les habitacions del nou aparthotel / Foto: BlueBay

Imatge d'una de les habitacions del nou aparthotel / Foto: BlueBay

La cadena mallorquina BlueBay ha obert aquest diumenge un aparthotel de 96 habitacions a Can Sant Joan amb categoria de tres estrelles. Segons fonts de l'empresa, BlueBay ha escollit Sant Cugat per la seva ubicació estratègica, pel seu entorn natural i per acollir la seu de diverses multinacionals. L'establiment, el segon de la cadena a Catalunya, té instal·lacions esportives i un pàrquing amb 53 places.

BlueBay obre l'aparthotel al Vallsolana Business Park, al polígon de Can Sant Joan. L'establiment té 96 habitacions, 85 dobles i 11 junior suites.

L'aparthotel també ofereix piscina, dues pistes de pàdel, un menjador de 140 metres quadrats, terrasses, dues sales de reunions i un pàrquing per a 53 vehicles. A més, tenen previst comptar en un futur amb instal·lacions esportives i servei de sauna.

La directora de l'aparthotel, Marina Vicente, ha explicat a Cugat.cat que l'espai està destinat als treballadors de les empreses santcugatenques, a famílies i a clubs esportius.

Marina Vicente

Destinarem l'espai entre setmana a executius i els caps de setmana a un públic més familiar. També tindrem clubs esportius perquè tenim molts espais per poder fer activitats


Vicente també ha afirmat que BlueBay ha apostat per Sant Cugat per ser seu de multinacionals i disposar d''una potent àrea de negoci'. L'entorn natural de la ciutat també ha portat la cadena a decidir-se pel nostre municipi i, per això, l'aparthotel incorpora flora local al seu espai, juntament amb jardins japonesos i mediterranis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.