La cadena BlueBay obrirà al març un aparthotel a Can Sant Joan


  • Comparteix:

Imatge d'una de les habitacions del nou aparthotel / Foto: BlueBay

Imatge d'una de les habitacions del nou aparthotel / Foto: BlueBay

La cadena mallorquina BlueBay obrirà al març un aparthotel de 96 habitacions a Can Sant Joan amb categoria de tres estrelles. Segons fonts de l'empresa, BlueBay ha escollit Sant Cugat per la seva ubicació estratègica, pel seu entorn natural i per acollir la seu de diverses multinacionals. L'establiment, el segon de la cadena a Catalunya, tindrà instal·lacions esportives i un pàrquing amb 53 places.

BlueBay té previst obrir l'aparthotel el 10 de març al Vallsolana Business Park, al polígon de Can Sant Joan. L'establiment tindrà 96 habitacions, 85 dobles i 11 Junior Suite.

L'aparthotel també oferirà piscina, dues pistes de pàdel i altres instal·lacions esportives, sauna, un menjador de 140 metres quadrats, terrasses, dues sales de reunions i un pàrquing per a 53 vehicles.

Fonts de l'empresa han explicat a Cugat.cat que BlueBay ha apostat per Sant Cugat per ser seu de multinacionals i disposar d''una potent àrea de negoci'. L'entorn natural de la ciutat també ha portat la cadena a decidir-se pel nostre municipi i, per això, l'aparthotel incorporarà flora local al seu espai, juntament amb jardins japonesos i mediterranis.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.