Sant Cugat Comerç denucia la 'falta d'ètica' d'una campanya publicitària de MediaMarket


  • Comparteix:

Egea és la presidenta de Sant Cugat Comerç.

Egea és la presidenta de Sant Cugat Comerç.

Sant Cugat Comerç ha fet un balanç positiu de les rebaixes, tot i que ha reclamat al govern català que posi punt i final a la competència deslleial de les grans superfícies. L'entitat també ha denunciat que la campanya publicitària de la botiga MediaMarket atempta contra la dignitat dels discapacitats mentals.

Com sempre, la roba i els complements han estat les peces més venudes durant les rebaixes d'hivern. Unes rebaixes que, segons Sant Cugat Comerç, no han tingut l'allau d'altres anys, ja que les compres s'han fet d'una forma esgraonada al llarg d'aquests dos mesos.

Malgrat tot, l'entitat comercial ha remarcat que el resultat de les vendes ha funcionat millor que l'any passat. La seva presidenta, Mª Eulàlia Egea, però, ha manifestat que les grans superfícies continuen practicant fòrmules de venda il.legals durant aquest període:

Mª Eulàlia Egea

Han fet de nou rebaixes encobertes


D'altra banda, Sant Cugat Comerç ha llançat una dura crítica contra la campanya publicitària de la botiga MediaMarket, ubicada al Sant Cugat Centre Comercial. Mª Eulàlia Egea ha denunciat que aquest comerç utilitzi l'eslògan promocional 'Qui porta aquesta bossa no és tonto' perquè, diu, fereix la sensibilitat de les persones amb retard mental:

Mª Eulàlia Egea

Fereixen descaradament la sensibilitat de la gent amb aquesta campanya


Segons Egea, l'entrada de MediaMarket a Sant Cugat ja va començar amb mal peu ja que va anar acompanyada d'una campanya publicitària anomenada 'El Vallès és molt car'. El local de MediaMarket del Sant Cugat Centre Comercial funciona a la ciutat des de fa un any i mig.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.