El servei Reempresa arriba a Sant Cugat per mantenir oberts negocis viables


  • Comparteix:

El servei Reempresa arriba a Sant Cugat per posar en contacte empresaris que volen vendre les seves companyies amb persones que estan disposades a continuar el projecte empresarial. La ciutat tindrà des d'ara un punt d'atenció a l'ajuntament per evitar el tancament d'aquests negocis i la destrucció d'ocupació a la ciutat.

El Centre de Reempresa de Catalunya és un sistema pel qual un empresari que vol cedir el seu negoci a un altre per continuar l'activitat té la informació al seu abast de com fer-ho, pot sol·licitar assessorament i tenir un mercat transparent a Internet on fer la seva proposta amb assistència tècnica. Amb aquesta iniciativa, es vol fomentar el teixit empresarial i el manteniment de les empreses que d'una altra manera haurien de tancar a Catalunya.

El centre està impulsat per la Cecot amb la col·laboració dels consistoris que hi participen i la Diputació de Barcelona. El president de la patronal vallesana, Antoni Abad, destaca l'aval europeu que rep la lluita per mantenir en funcionament empreses que corren el risc de tancar.

Antoni Abad

La Unió Europea ens diu que hem fet una bona adaptació d'experiències en aquest sentit.


El punt d'assessorament de Sant Cugat estarà ubicat a l'Oficina d'Atenció de l'Empresa (OAE), situada a l'ajuntament. L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha remarcat que Reempresa entra de ple en l'estratègia d'impuls econòmic de la ciutat.

Mercè Conesa

Reempresa encaixa en la nostra estratègia de ciutat per tenir una economia forta que garanteixi l'estabilitat social.


En un període de 10 anys 120.000 empreses i 258.000 treballadors estaran involucrats en processos de Reempresa a Catalunya. Es calcula que un 25% dels casos acabaran en èxit.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.