Puigneró assegura a Ricoh la intenció de dotar el país de la major connectivitat


Temes relacionats

Ricoh busca futurs treballadors a la trobada internacional JOBarcelona (17/feb/14)

Inclouen Ricoh a l'índex 'Global Compact 100' de l'ONU (13/gen/14)

Treballadors i direcció de Ricoh acorden la fi dels acomiadaments fins al juny ( 5/des/13)

Els treballadors de Ricoh segueixen manifestant-se aquesta setmana (25/nov/13)


  • Comparteix:

Jordi Puigneró ha signat el llibre de visites de Ricoh / Font: Ricoh

Jordi Puigneró ha signat el llibre de visites de Ricoh / Font: Ricoh

El director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la Generalitat, el santcugatenc Jordi Puigneró, destaca que la intenció del govern és proporcionar al país la màxima connectivitat i entorn digital on la informació es gestioni de manera eficient i segura. Puigneró ho va assegurar durant la visita que va fer durant la setmana passada a la seu santcugatenca de la multinacional Ricoh.

Puigneró i el director general de Ricoh España, Ramon Martin, han debatut la necessitat de transformació de l'empresa actual cap un entorn digitalitzat en el qual els treballadors puguin accedir a la informació des dels seus dispositius mòbils en qualsevol moment i des de qualsevol indret. Això provocarà, segons Martín, que els mètodes de treball canviïn de forma cada vegada més ràpida convertint el treballador en un 'iWorker', una figura amb accés a la informació les 24 hores del dia i els set dies de la setmana, sense estar lligat a horaris ni espais de treball específics.

De la seva banda, Jordi Puigneró ha ressaltat el fet que les infraestructures del segle XXI seran les de les telecomunicacions i la societat de la informació. En aquest setnit, Puigneró ha assegurat el seu convenciment que Ricoh està cridada a ser un actor important i d'èxit en el futur immediat.

Ricoh és una empresa d'equips per a oficines i serveis de consultoria i és soci tecnològic de la Generalitat en diversos projectes.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.