Hotels i taxistes de Sant Cugat fan l'agost pel Mobile World Congress


  • Comparteix:

Els hotels de Sant Cugat estan plens aquesta setmana a causa de la celebració a Barcelona del Mobile World Congress, una fira de telefonia mòbil que impacta econòmicament a la nostra ciutat. Els taxistes santcugatencs també es beneficien del congrés aquests dies.

Els preus de les habitacions a la ciutat se situen entre els 70 i els 250 euros per nit, fet que suposa un increment, en la majoria d'hotels, d'entre 60 i 100 euros més la pernoctació amb relació a una setmana habitual. Tot per atraure alguns dels 75.000 congressistes que visiten Barcelona i, de retruc, la seva àrea d'influència.

Tot i que la capital té 365 hotels i prop de 34.500 habitacions, el parc hoteler es veu desbordat i els assistents han de travessar la frontera barcelonina i arribar a ciutats de l'entorn com Sant Cugat, que es veuen també beneficiades d'aquesta fira.

La directora del Sant Cugat Hotel & Restaurant, Sònia Morera, ha explicat que, tot i que el perfil de clients que ells tenen habitualment és similar al que ve ara en aquest congrés, varia sobretot l'estada que fan i els serveis que necessiten.

Sònia Morera

El client d'empresa en previsió d'aquesta alta ocupació trasllada els seus plans de negocis a la setmana anterior o posterior i els clients del congrés fa la reserva amb molta antelació.


L'estada mitjana dels clients que arriben fins a Sant Cugat durant aquesta setmana és de fins a quatre i cinc dies. Segons Morera, els congressistes l'incrementen més de l'habitual per quedar-se uns dies de vacances per la zona i aprofitar per fer turisme a Barcelona.

El col·lectiu de taxis de Sant Cugat també es veu beneficiat per la visita d'aquests congressistes. En només quatre dies, els taxistes veuen incrementat fins a un 20% el nombre de clients. Una oportunitat que no volen deixar perdre, segons un dels socis de la flota Excel Taxi, Jordi Musoy, que ha afegit que oferir un bon servei és clau en congressos d'aquestes característiques.

Jordi Musoy

És un congrés que ens va molt bé perquè el perfil de congressista que ve és molt el target de client. Són executius molt posats en temes de noves tecnologies i el fet que nosaltres portem wifi és un valor afegit que tenen en compte.


Més de 200 països estaran representats al Mobile World Congress. A Sant Cugat arriba gent d'arreu, sobretot nord-americans, britànics i asiàtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.