L'oficina d'atenció al contribuent de Tributs de Catalunya comença a caminar


Temes relacionats

Carme Teixidó: 'Si Sant Cugat subscriu la insubmissió fiscal rellançarà la campanya' (28/mai/13)

Conesa, prudent davant la possibilitat de pagar els impostos a la Generalitat ( 8/abr/13)


  • Comparteix:

L'oficina de recaptació es troba al carrer de Sant Ramon

L'oficina de recaptació es troba al carrer de Sant Ramon

Tributs Catalunya comença a gestar-se a l'oficina de recaptació de la Diputació, al carrer de Sant Ramon, amb l'objectiu d'oferir un nou servei de finestreta única abans de l'estiu. Fruit d'un acord entre l'Agència Tributària de Catalunya i les diputacions, Tributs de Catalunya és un primer pas cap a la futura hisenda pròpia que permeti la gestió tributària catalana amb major proximitat al ciutadà.

Tot i que la previsió és que comenci a funcionar abans de l'estiu, Tributs de Catalunya ha començat a desplegar la seva xarxa d'oficines d'atenció al contribuent a les 53 oficines de gestió i recaptació d'impostos que cediran les diputacions. Aquest dijous, a les deu del matí, l'oficina del carrer de Sant Ramon ja lluïa la placa identificativa de Tributs de Catalunya.

Arran d'un acord entre l'Agència Tributària de Catalunya i les diputacions, Tributs de Catalunya s'ha presentat aquest dijous amb l'objectiu de crear un marc de col·laboració estable en l'àmbit tributari que permeti desenvolupar la gestió tributària catalana amb major proximitat al ciutadà.

Tributs de Catalunya serà l'estructura sobre la qual se sustentara la hisenda pròpia catalana. L'objectiu és oferir un servei de finestreta única per facilitar la realització dels tràmits vinculats a la gestió dels tributs. Altres objectius són potenciar la lluita contra la morositat fiscal i intensificar les accions contra el frau fiscal.

En el futur, està previst que a banda de les 53 oficines existents s'afegeixin un centenar més, el que suposarà un total de 1.400 treballadors. Aquest dijous, també s'ha presentat Tributs.cat, un web que recull informació sobre tota mena de tributs amb enllaços a les oficines i organismes tributaris, des dels quals es poden efectuar tràmits telemàtics.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.