Les empreses tecnològiques locals posen bona nota al Mobile World Congress


Temes relacionats

Sis empreses de Sant Cugat participen al Mobile World Congress (24/feb/14)

Hotels i taxistes de Sant Cugat fan l'agost pel Mobile World Congress (24/feb/14)


  • Comparteix:

Fins a sis empreses santcugatenques són presents al MWC / Font: La Xarxa

Fins a sis empreses santcugatenques són presents al MWC / Font: La Xarxa

Les empreses santcugatenques que participen Mobile World Congress posen bona nota a l'organització de l'esdeveniment i qualifiquen el congrés com una gran oportunitat per donar-se a conèixer i veure el futur de les tecnologies mòbils en primera persona. Les companyies santcugatenques consultades per Cugat.cat valoren la feina feta el primer dia i es mantenen a l'expectativa respecte als contactes que poden fer aquest dies.

El director general de l'empresa de software Isoco, Javier Aróstegui, posa bona nota als responsables de l'organització del congrés i qualifica de molt interessants els projectes vists fins ara.

Javier Arostegui

La impressió és molt bona: ben organitzat, molta gent i molts expositors.


El director comercial de Firmaprofesional, Marc Giró, ha destacat la possibilitat de donar-se a conèixer i mostrar iniciatives que poden arribar molt lluny.

Marc Giró

La idea és que ens coneguin i que vegin que tenim coses innovadores i que poden arribar molt lluny.


El director d'Effilogics Technologies, Albert Vidal, ha ressaltat la gran activitat d'aquest primer dia amb contactes amb empreses locals i internacionals. Vidal, que ha assistit a altres edicions del congrés, ha explicat que es nota l'experiència dels organitzadors de l'esdeveniment perquè, afirma, es van millorant petits detalls any rere any com poden ser les cues dels accessos.

Albert Vidal

La impressió és molt bona. Es nota que no és la primera vegada que es fa.


Les empreses santcugatenques Innoquant, Mykoots i W-Onesys són també presents al congrés que se celebra a Barcelona fins aquest dijous.

La fira és la cita més important del món relacionat amb les tecnologies per a la telefonia mòbil. Es donen cita 1.500 empreses proveïdores de serveis mòbils, fabricants de telèfons i distribuïdors de continguts, entre d'altres. Deutsche Telekom, eBay, Ford, HTC, IBM i Samsung són només algunes de les companyies més importants representades al Mobile World Congress.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.