La justícia insta la direcció i treballadors d'Indo a negociar una rebaixa de sous


Temes relacionats

Indo sol·licita la liquidació de tres societats en no poder pagar els seus creditors (29/set/13)

Indo pondera l'augment de vendes a l'Estat espanyol com l'única via per continuar ( 2/jul/13)


  • Comparteix:

Treballadors d'Indo, en un acte reivindicatiu / Foto: ACN

Treballadors d'Indo, en un acte reivindicatiu / Foto: ACN

El jutjat mercantil número 6 de Barcelona ha emplaçat la direcció i els sindicats d'Indo, amb seu a Sant Cugat, a iniciar un període de consultes sobre una rebaixa salarial de la plantilla. Segons han explicat fonts d'Indo a Europa Press, aquesta reducció de sous és la que estava prevista en l'acord de compra de les unitats productives de la companyia catalana.

Segons ha comunicat aquest dimecres Indo a la Comissió Nacional del Mercat de Valors (CNMV), el jutge ha dictat providència sobre la 'modificació substancial' de les condicions de treball per a Indo Internacional, Indo Equipment Group i Indo Lens Group.

El jutge va reobrir el setembre passat el concurs de creditors d'Indo i va dictar l'obertura de la fase de liquidació com a pas previ a la venda d'aquestes tres unitats a Crealux Innova, amb el compromís de mantenir més del 90% de la plantilla, formada per 432 persones.

La companyia va superar un concurs de creditors a finals del 2012, però el difícil accés al finançament i la caiguda del consum al mercat nacional van provocar la venda de la unitat productiva.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.