El supermercat online El comprador enceta l'activitat a Sant Cugat


  • Comparteix:

L'empresa es compromet a portar la compra a casa / Foto: 'El comprador'

L'empresa es compromet a portar la compra a casa / Foto: 'El comprador'

El supermercat online El comprador arriba a la ciutat per oferir una alternativa als santcugatencs en les compres tradicionals. Aquest portal digital permet adquirir qualsevol producte alimentari 'al preu més baix' gràcies a un sistema que compara diferents marques. Una vegada completada la compra a través de la web, un treballador de l'empresa portarà la comanda a casa del client.

El comprador va néixer a Tarragona fa tres anys i des d'aleshores dóna servei a aquesta ciutat i també a Reus. Els seus promotors han decidit ara intentar expandir el negoci cap a les comarques barcelonines. Sant Cugat, Rubí i alguns barris de Barcelona són les zones on el supermercat donarà cobertura. El portal ja permet fer comandes destinades al municipi, tot i que els lliuraments es faran de moment durant els dissabtes però amb la voluntat d'ampliar els dies durant les properes setmanes.

El cofundador d'El comprador, Álvaro Díez, ha explicat a Cugat.cat que aquest projecte va néixer perquè va detectar que molta gent buscava la marca més barata.

Álvaro Díez

Vam pensar en comparar els productes que tots consumim. Efectivament, hi ha una diferència de preu molt important pel que fa als productes bàsics.


L'objectiu d'aquest portal és, segons Díez, oferir un complement a les compres tradicionals. De moment, l'empresa diposa de sis treballadors en total però n'incorporarà un altre en les properes setmanes, amb l'objectiu d'arribar als 10 quan acabi l'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.