El CIT optarà a fons europeus relacionats amb l'eficiència energètica i l'emprenedoria


Temes relacionats

Els municipis del CiT treballen per atraure més inversions a l'entorn de la B-30 (17/gen/14)

El CIT, present al Saló Internacional de la Logística i de la Manutenció (18/jun/13)

El president Mas avala el projecte del CIT com a motor econòmic ( 8/mai/13)


  • Comparteix:

Mercè Conesa, acompanyada de les alcaldesses de Rubí i Cerdanyola / Font: Localpress

Mercè Conesa, acompanyada de les alcaldesses de Rubí i Cerdanyola / Font: Localpress

El Catalonia Innovation Triangle (CIT) presentarà propostes sobre eficiència energètica, emprenedoria i manufactura avançada per optar als fons europeus d'ajudes de l'estratègia Europa 2020. El consell plenari del CIT d'aquest dimecres també ha decidit convertir la presidència de l'ens en bianual.

El Catalonia Innovation Triangle (CIT) ha fet balanç aquest dimecres de les actuacions de 2013 i ha presentat el pla d'actuació de cara a aquest 2014. El CIT centrarà bona part dels esforços a definir una estratègia RIS3 (Estratègia de Recerca i Innovació per a l'Especialització Intel·ligent) per optar als nous fons europeus del programa Europa 2020, que aposta per una economia més intel·ligent, sostenible i integradora per a la UE.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat les virtuts del territori del CIT i ha assegurat que optaran a aquests fons de la mà de les empreses, les universitats i la societat civil.

Mercè Conesa

Més que mai volem expressar que aquest territori té grans oportunitats amb els nous fons europeus. Hi presentarem propostes molt serioses.


Les altres prioritats del CIT són fomentar la creació d'ocupació, mancomunar objectius, estratègies i serveis per guanyar en eficiència i consolidar els lligams entre empreses, institucions del coneixement i el mateix CIT. Es buscarà compartir projectes Smart City i de desenvolupament TIC amb empreses, institucions i municipis i, a més, es reforçarà el posicionament del CIT a l'àrea metropolitana de Barcelona.

El territori del CIT, que inclou Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, compta amb 220.000 habitants, 10.000 empreses, 5.000 investigadors i 60.000 estudiants. Genera el 3% de l'activitat econòmica catalana i dóna feina a 90.000 treballadors.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.