Arriba una 'app' per tenir descomptes en copes a locals d'oci nocturn


  • Comparteix:

Drinkets ja està disponible al Moon Club de la ciutat / Font: Drinkets

Drinkets ja està disponible al Moon Club de la ciutat / Font: Drinkets

L'aplicació de mòbil Drinkets, amb participació santcugatenca, ofereix comprar per avançat les copes dels locals d'oci nocturn a canvi de descomptes fins al 25%. El Moon Club és el primer local santcugatenc que ja permet comprar begudes amb aquest nou sistema.

Després d'implantar-se amb èxit a Sabadell, ha arribat a Sant Cugat l'aplicació per a telèfons intel·ligents Drinkets. Aquest sistema vol millorar la manera com es viu la nit a la ciutat i ofereix per primera vegada descomptes en begudes en locals d'oci de la ciutat. La viabilitat del projecte es basa en una oferta limitada de descomptes per dia i la compra per avançat fins a les onze de la nit.

El director de màrqueting de Drinkets, el santcugatenc Toni Abadal, ha explicat que la clau del funcionament d'aquesta aplicació es basa en oferir un preu amb descompte a canvi de fidelitzar el client.

Toni Abadal

El que fa Drinkets és oferir una copa més econòmica a canvi de comprar-la per avançat.


Abadal també ha destacat que inicialment costa que els usuaris s'acostumin a usar una aplicació de mòbil per pagar qualsevol tipus de cosa però quan veuen la facilitat d'ús i els seus avantatges de seguida l'adopten. En aquest sentit, ha ressaltat que triguen unes tres o quatre setmanes des que instauren l'aplicació fins que funciona en un nou local.

Toni Abadal

El pagament per mòbil és molt nou però veus com la gent es va engrescant. Des de que instaurem l'aplicació en un nou local fins que funciona passen tres setmanes.


Drinkets està format per cinc persones, tres d'elles de Sant Cugat, i ofereix copes, ampolles i fins tot reserves de taula, depenent del local. Els locals ofereix diferents descomptes depenent del dia i sempre amb una oferta limitada. Els usuaris poden comprar les ofertes dels locals fins les onze de la nit. A aquesta hora, els locals reben un correu electrònic amb la llista de compradors, els seus DNI i les seves comandes.

Els responsables de Drinkets estan en converses amb la Carpa de Sant Cugat i el Bocca per ampliar l'oferta a la ciutat. A més, l'aplicació s'està implantant també a locals de Mataró, Manresa i Mollet.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.