La 4a edició dels 'Diàlegs de Comerç' arriba dilluns que ve a l'Hotel Sant Cugat


  • Comparteix:

Detall del programa del diàleg

Detall del programa del diàleg

La 4a edició dels 'Diàlegs de Comerç', organitzada per Sant Cugat Comerç amb el suport de l'Ajuntament, tindrà lloc dilluns de la setmana que ve a l'Hotel Sant Cugat. L'acte comptarà amb les ponències 'L'actitud en la venda' de la psicòloga Patrícia Ramírez i 'Eines 2.0 per al comerç' de la directora de l'Institut Internacional de Recerca de la Societat de la Informació i el Coneixement, Montserrat Peñarroya.

La quarta edició dels 'Diàlegs de Comerç' vol ser un espai de reflexió i d'intercanvi de coneixements del sector del retail. La jornada tindrà lloc entre dos quarts de dues i tres quarts de cinc i s'espera la presència d'un centenar de representants del sector del comerç del municipi. El tinent d’alcalde de Comerç, Josep Romero, també hi assistirà juntament amb la presidenta de Sant Cugat Comerç, Mayte Pérez.

La psicòloga esportiva d'alt rendiment Patrícia Ramírez, analitzarà les tècniques i les aptituds del comerciant a l'hora de vendre un producte. Ramírez, autora de llibres com 'Entrénate para la vida' i 'Autoayúdate', ha treballat a equips de futbol com el RCD Mallorca i el Real Betis, i amb diferents atletes, nedadors i ciclistes.

La directora de l'Institut Internacional de Recerca de la Societat de la Informació i el Coneixement, Montserrat Peñarroya, farà una reflexió sobre com els canvis tecnològics afecten el comerç i com s'ha d’afrontar aquest repte.

Per participar al 'Diàleg de Comerç' s'ha de confirmar l'assistència al correu electrònic dialegs@santcugatcomerc.cat. La jornada, que inclou el dinar, tindrà un preu de 25 euros. Per als associats de Sant Cugat Comerç serà gratuïta.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.