El mercat de Mira-sol frega el 100% d'ocupació de les parades


Temes relacionats

La Carnisseria Corral obre les portes del nou establiment al mercat de Mira-sol (26/jul/13)

El Mercat de Mira-sol Centre obre la porta al 'delicatessen' amb Mas Gourmets (24/mai/13)

Carnisseries Tubau s'apropa als mirasolencs amb el seu nou local (14/mar/13)

El mercat del Mira-sol Centre arribarà al 70% d'ocupació d'aquí a dos mesos ( 7/mar/13)

L'Anytime Fitness del Mira-sol Centre supera les expectatives en el primer mes ( 8/nov/12)


  • Comparteix:

El mercat municipal de Mira-sol ja disposa de gairebé totes les parades en funcionament i espera assolir la plena ocupació al setembre. Així ho ha explicat a Cugat.cat el responsable de gestió de l'equipament, Santi Carol, que també ha destacat que l'espai ha aconseguit inculcar l'hàbit de comprar al mercat a veïns que no tenien el costum de fer-ho.

El mercat de Mira-sol disposa de 15 parades en funcionament i, ben aviat, n'incorporarà tres més que completaran l'oferta gastronòmica de l'espai. L'equipament, que va inaugurar-se el 2011, s'ubica al complex comercial Mira-sol Centre on comparteix sostre amb un supermercat Mercadona i diversos negocis de perruqueria, estètica i serveis. Segons Santi Carol, el complex dóna servei diàriament a més de 1.400 persones i l'afluència de clients segueix una tendència creixent. El responsable de gestió de l'espai espera assolir 'ben aviat' la plena ocupació del mercat i ampliar gradualment el número de comerços instal·lats a la planta superior, que actualment té un 40% de l'ocupació.

Santi Carol

Hi ha dues parades amb obres, el mercat està al 95% i en tres o sis mesos estarà al 100%. Pel que fa als locals exteriors, hi ha un 50% ocupat a la planta baixa i un 40% a la primera planta.


Lluny de reduir els clients del supermercat, aquesta simbiosi comercial ha aconseguit transmetre l'hàbit de comprar al mercat a persones que abans no ho feien. Carol també ha explicat que el perfil de client és d'un home o dona de mitjana edat amb fills.

Santi Carol

La majoria de clients són persones d'entre 35 i 40 anys amb un o dos fills. El 80% dels que vénen no consumien abans a mercats, per tant hem generat un canvi d'hàbits.


El 80% dels compradors utilitza l'aparcament i la majoria d'ells provenen de Mira-sol i zones properes com Can Mates i Valldoreix.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.