El Pla de Barris enllestirà la urbanització de les Planes a finals d'any


Temes relacionats

El carrer del Calvari de les Planes completa la seva urbanització (23/mar/14)

La Generalitat pagarà més de la meitat del deute amb els ajuntaments aquest 2013 (28/nov/13)

El Pla de Barris de les Planes es prorroga fins al 2016 ( 5/jul/13)


  • Comparteix:

Les Planes oferirà una nova imatge a finals d'any

Les Planes oferirà una nova imatge a finals d'any

La urbanització del carrer de la Llum a finals d'any posarà el punt final a les obres d'urbanització a les Planes previstes dins el Pla de Barris, segons ha avançat a Cugat.cat el regidor d'Obres. Pere Casajoana ha recordat que fins al 2016 el pla continuarà executant-se per desenvolupar activitats socials i dinamitzadores al casal del districte. A dia d'avui, la Generalitat ha abonat al consistori la meitat del deute que tenia pendent per obra executada i pagada per l'Ajuntament a compte del govern. La Generalitat deu un milió d'euros.

Després de l'actuació al carrer de Calvari, els treballs d'urbanització al barri de les Planes encaren la recta final. Amb la intervenció al carrer de la Llum, amb un pressupost de 100.000 euros, l'actuació del Pla de Barris completa un projecte encetat l'abril del 2009. El regidor d'Obres i Urbanisme, Pere Casajoana, ha explicat a Cugat.cat que la imatge que mostrarà el barri, un dels dos que té el districte, serà radicalment diferent.

Pere Casajoana

La transformació que ha tingut les Planes és inconmensurable. Hi ha hagut un gran canvi entre abans i ara.


El projecte té un cost de quatre milions d'euros finançat a parts igual per la Generalitat i l'Ajuntament. A dia d'avui, el govern té un deute amb Sant Cugat d'un milió d'euros a compte dels diners que el consistori va avançar per obra pagada i executada que anava a càrrec de la Generalitat.

En aquest sentit, Casajoana ha destacat l'esforç econòmic que han fet els ajuntaments per poder fer realitat projectes de ciutat davant els problemes econòmics de la Generalitat. No obstant això, el regidor també ha volgut reconèixer que a poc a poc el govern ha anat complint el seu compromís de retornar als municipis els diners que devia en el context de crisi actual.

Els pressupostos d'enguany de la Generalitat dediquen una partida de 37,5 milions per pagar factures pendents dels 120 milions que deu el govern als municipis pel Pla de Barris.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.