S'aplaça el Saló de l'Habitatge per manca de concreció de les promotores i expositors

El saló s'havia de celebrar els dies 2,3 i 4 d'abril.

Economia

Publicat el 16/mar/04 per Silvia Gonzalez

El Primer Saló de l'Habitatge de Sant Cugat, que s'havia de celebrar a l'abril, s'ha aplaçat sense data prevista perquè la majoria dels expositors no tenien una oferta consolidada. A més, la iniciativa havia despertat l'interès d'immobiliàries i promotors de fora de la ciutat, cosa que ha obligat als organitzadors ha reformular el disseny del saló.

L'empresa Publicitat i Edicions Comunicació és l'artífex d'aquesta fira immobiliària que pretenia ser un aparador de les ofertes i les promocions actuals que es duen a terme a Sant Cugat. Els organitzadors s'han vist obligats a replantejar-se el projecte després de comprovar que bona part dels 50 expositors no comptaven amb una oferta 'prou sòlida' de cara als visitants. Ho explica Clara Espasa, de P & E Comunicació:

Clara Espasa

Sabiém que el saló s'avançava al seu temps


El Saló de l'Habitatge, que reunia l'oferta immobiliària de Sant Cugat, ha captat l'interès d'empreses de tota la comarca que s'han mostrat molt interessades en participar en la fira. Aquest imprevist i el nou context polític a nivell estatal, ha portat als organitzadors a pensar noves fórmules que converteixin el saló en una iniciativa que s'adapti a les pretensions de tots els agents implicats. Clara Espasa ha explicat que val més esperar fins que el Saló estigui 'ben planteja' abans de fer-lo de manera precipitada:

Clara Espasa

Havia expositors que no teníen projecte, només els plànols


El replantejament del projecte, que s'estava gestant des de fa 8 mesos, determinarà quan i on es farà el Primer Saló de l'Habitatge de Sant Cugat, així com la durada del certàmen que en principi s'havia de celebrar els dies 2,3 i 4 d'abril.