El Botànic obre aquest dimarts el seu primer restaurant a Sant Cugat. És el setè establiment d’aquesta marca, que té locals a Barcelona i Castelldefels. El nou restaurant es troba al número 15 de la plaça de Barcelona, on hi havia el Mezzaluna, i ofereix una carta amb pizzes, hamburgueses, menjar mexicà i també per picar. El Botànic obrirà de dimarts a dijous de 20 h a 00 h, i de divendres a diumenge de 12 h a 16 h i de 20 h a 1 h.
El gerent d’ El Botànic
de Sant Cugat, Mariano Parrot, ha explicat que esperen uns mesos fluixos, amb molt poca afluència de gent; es dona el cas que ara arriben dates molt assenyalades i la majora de persones ja tenen assignat on dinaran per festes i als sopars d’empresa. Tot i això, esperen que la gent es faci ressò i a poc a poc anar creixent. Entenen que no són les millors dates per inaugurar-lo, però les obres ja havien acabat i estaven molt il·lusionats d’obrir el nou restaurant. Parrot ha afirmat que un dels objectius sempre ha estat obrir un restaurant a Sant Cugat, ja que és “un municipi prou gran, amb un públic objectiu molt interessant pel seu negoci i que pot acollir molt bé el seu producte”. Des d’El Botànic esperen que aquest nou restaurant funcioni i s’adapti tan bé com els altres que tenen oberts a Barcelona i Castelldefels. El restaurant obrirà les portes amb vuit treballadors, quatre al restaurant, entre cambrers i cuiners, i quatre a cura de la gestió i la comptabilitat.

