El cava, el vi més representatiu del país, un producte per gaudir durant tot l’any

190711-coper-cava-a-cyclonebill.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard

Carme Reverte

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més

Amant de la ràdio, els esports i la informació km 0. M'apassiona la conversa de prop i cara a cara. Em fascina conèixer persones, descobrir llocs i el que es cuina. Visca l'autenticitat!

Llegir-ne més
14/07/19 a les 20:13h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

El cava és un producte que ha vençut l’estacionalitat i ara és present en qualsevol moment i en qualsevol àpat al llarg de l’any. Però coneixem quin és el procés d’elaboració del cava i les seves característiques? El propietari de Vins Noé, Oleguer Martí, ha explicat al ‘Sant Cugat a fons’ com es fa aquest producte i ha analitzat la convulsió que es viu ara amb les excisions dins el Consell Regulador amb la creació de les associacions Clàssic Penedès i Corpinnat. Martí, que defensa la copa de cava també com a copa a la nit, assegura que tastar un cava amb un mínim de qualitat pot costar entre 10 i 15 euros.

Escolta-ho