Ambient familiar i acollidor, varietat d’embotits ibèrics, pa de coca especial, selecció de gintònics ‘premium’ i una carta de vins de qualitat són els atributs amb els quals el Celler El Chiquitín vol atreure la clientela al nou local que acaba d’obrir al carrer d’Elias Rogent. El local compta amb una sala interior de 40 metres quadrats i una terrassa exterior assolellada.
El nou local ha obert portes amb la intenció de convertir-se en un punt de trobada per a molts santcugatencs per passar una estona relaxada i gaudir de productes de qualitat. Els responsables del projecte són María Jesús Molina i Oscar Costea, que han obert El Chiquitín amb la intenció de complementar l’oferta que hi ha a la zona del Mercat de Torreblanca i del Teatre-Auditori. Molina ha destacat que han triat Sant Cugat per l’ambient que té i el local per l’entorn i la mida.
María Jesús Molina
El Celler El Chiquitín està ubicat al numero 18 del carrer d’Elias Rogent i obre a partir de les nou del matí i fins les deu o les onze de la nit. Els diumenges a la tarda i els dilluns al matí està tancat.

