El Celler del carrer de Santa Maria abaixarà definitivament la persiana aquest cap de setmana després de 67 anys d’activitat a Sant Cugat. El celler va obrir portes al 1949 i es dedicava aleshores a la venda de vins al detall. 25 anys més tard, al 1974, els pares de l’actual propietari van començar a regentar el local. Ara els responsables deixen el negoci per afrontar un nou repte, la producció del vi Maius.
El propietari del Celler, Josep Gomez, valora l’etapa que ha viscut al capdavant del local.
Josep Gomez
Al 1992, el Celler es va convertir en un establiment de vins especialitzat i s’hi va afegir un petit restaurant per tastar vins de la botiga acompanyats per embotits, formatges i patés. A partir d’ara els propietaris del Celler es dedicaran en exclusiva a la producció de vi, es tracta del Maius, fruit de les vinyes situades al Barranc de la Bruixa, al municipi de la Morera de Montsant a la comarca del Priorat. Gomez explica com viuen aquest canvi.
Josep Gomez
El Maius ha rebut reconeixement internacional
en diverses ocasions. A partir d’ara el local es llogarà i passarà a ser un negoci relacionat amb el món de la decoració.

