La 44a edició del Concurs d’Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat ha estat tot un èxit. 270 grups han pogut participar en l’edició d’enguany, i tots ells han cuinat arrossos de totes les mides i gustos possibles. Alguns han apostat per posar-hi gambes i musclos i, en canvi, d’altres han preferit triar l’opció de la carn: des de botifarra fins a conill, passant pel pollastre.
La calor també ha fet acte de presència, però això no ha impedit que els diferents grups gaudissin d’una de les activitats més multitudinàries i festives de la Festa Major. El remei: pistoles d’aigua, begudes fresques i anar-se remullant.
El jurat ho ha tingut difícil, ja que el nivell enguany ha estat alt, segons han explicat, però al final han aconseguit triar els guanyadors. El primer premi se l’ha endut el grup 157, amb el nom Primavera i tonteries diverses; el segon premi ha estat pel grup 99, amb el nom Lumvagos; i el tercer premi se l’ha quedat el grup 37, amb el nom Pae IA.
N’hi ha que s’ho han pres seriosament, i d’altres, simplement, han decidit anar a passar el diumenge amb bona companyia i a gaudir d’un bon tiberi.
El Concurs d’Arrossos de la Festa Major de Sant Cugat està organitzat pels Amics dels Veterans i la Regalèssia.