El japonès Dakidaya obrirà portes al setembre i oferirà esdeveniments gastronòmics

-->
Enllaç copiat al clipboard
20/07/16 a les 14:11h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

El restaurant japonès Dakidaya obrirà les portes a Sant Cugat aquest setembre. L’associació Dakidaya, que oferia esdeveniments gastronòmics de degustació a casa del xef Roger Edo, es transformarà d’aquest manera en restaurant per tenir servei de cuina diari, a més de trobades gastronòmiques cada setmana.

La iniciativa de Dakidaya

va nèixer al 2013 i ha arribat a tenir més de 1.000 socis. Arran del seu èxit, el president de l’associació i ara propietari del restaurant, el mateix Edo, ha decidit obrir el local al carrer de Sabadell per arribar a més públic. El restaurant acollirà cada setmana els esdeveniments gastronòmics i cada dia, de dos quarts de dues a dos quarts de quatre i de dos quarts de nou a dos quarts de dotze, es podrà menjar a la carta. Edo ha avançat a Cugat.cat l’objectiu i els reptes de Dakidaya.

Edo ha explicat l’oferta gastronòmica.

En aquest moment, els responsables de Dakidaya estan treballant en la reforma del local que acollirà el restaurant per tenir-ho tot a punt al setembre.