L’oferta gastronòmica de Sant Cugat s’amplia amb l’arribada del restaurant de cuina japonesa Maemuki. El local obrirà portes la segona setmana de setembre al carrer de Balmes, 32, expliquen Àlex Garriga i David Martín, dos dels tres socis que formen part del projecte. Garriga, a més, en serà el cap de cuina.
David Martín s’encarregarà de la gestió del restaurant perquè ja té experiència al món de la restauració amb un local de frankfurts i hamburgueses a Rubí. El santcugatenc Àlex Garriga, en canvi, ha treballat com a cuiner a diversos establiments de cuina japonesa i es considera un amant de la seva cultura i gastronomia. Tots dos comparteixen la mateixa visió pel projecte: ”Creiem que l’oferta de cuina japonesa a la ciutat és molt comercial. La nostra carta funcionarà a base de plats clàssics i d’altres que no s’hagin vist a Sant Cugat”, explica Garriga. ”Un altre dels nostres forts serà la carta de còctels”, afegeix Martín. L’ambient del local, al més pur estil ”street food”, s’amenitzarà amb música en directe. Pel que fa el nom, Maemuki es pot traduir pel concepte ”mirar endavant”, tota una declaració d’intencions per part dels propietaris.