El magazín coneix els detalls de la 8a edició del Gran Recapte d’Aliments

161111-banc-dels-aliments.jpeg.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
11/11/16 a les 12:52h
 |  1 minut de lectura
Secció: Podcast

El 25 i 26 de novembre se celebrarà la 8a edició del Gran Recapte d’Aliments. Enguany la iniciativa vol arribar, com a mínim, a les xifres de l’any passat: 4.642.000 quilos en més de 2.500 punts d’arreu del país. Per conèixer el funcionament d’aquestes dues jornades, el ‘Sant Cugat a fons’ conversa amb el coordinador del Banc d’Aliments a Sant Cugat, Jaume Ibars, el coordinador del Banc d’Aliments del Vallès Occidental, Miquel Àngel Rodríguez, i el voluntari Ricardo Olivares.

Escolta-ho

Com cada any, els aliments més demanats són oli, llet, llegums cuits, llaunes de conserves i aliments infantils. A Sant Cugat hi haurà 18 punts on es podrà aportar les donacions.