El Mercat Vell de Sant Cugat ha iniciat aquest dissabte una nova etapa amb totes les parades ocupades. A Ametller Origen i la cafeteria s’hi han sumat nous establiments de venda i degustació. La reinauguració s’ha celebrat amb activitats al llarg del dia: un taller infantil de pizzes, tasts de cervesa i de vins, un taller de vesc nadalenc i una sessió final amb el DJ Ricky de Sotasons.
El tinent d’alcaldia de Comerç, Bernat Picornell, ha destacat que la reobertura “dona dinamisme i vida a la ciutat” i ha posat en valor que els mercats municipals ja superen el 90% d’ocupació. També ha agraït la tasca de Gourmets, empresa gestora de l’espai.
Per part de Gourmets, Lluís Martínez ha agraït el suport dels veïns, paradistes i col·laboradors, i ha expressat la voluntat que el Mercat Vell esdevingui “un espai referent per a la ciutat i més enllà”.
Amb la reobertura, el Mercat Vell reforça el seu paper com a punt de trobada gastronòmic i social del centre històric de Sant Cugat.


