L’excuiner de l’antic restaurant Casablanca, Roger Serra, reobre el negoci com a nou propietari i xef. Serra ofereix una carta nova, on posa èmfasi en la cuina d’autor, basada en elements mediterranis i asiàtics a través de la matèria primera de qualitat. El restaurant, ubicat al carrer de Sabadell, ha estat tancat durant uns tres mesos per la jubilació dels antics propietaris que van obrir el restaurant el 1980.
El nou Casablanca obre els migdies i nits de dimarts a dissabte, en un format de vuit taules i sense torns, on el comensal pugui estar l’estona que calgui gaudint del menjar. La carta, que és curta i concentrada, proposa plats vegetarians, peixos, mar i muntanya i carns, tots ells de base mediterrània però amb tocs asiàtics, com espècies de l’Índia, i productes cruixents japonesos. Serra, que té un equip format per quatre persones més, valora molt positivament
el primer mes de funcionament del restaurant.
Roger Serra
Tot i les novetats, el xef manté les receptes dels peus de porc i del filet de vedella, que va aprendre quan treballava com a cuiner en l’antic Casablanca, uns dels plats estrella.

