El restaurant Casablanca tanca avui després de 36 anys al carrer de Sabadell de Sant Cugat. El tancament es deu a la jubilació dels dos socis fundadors. Actualment, l’establiment té tres treballadors però n’havia tingut fins una desena quan el local disposava de terrassa.
El restaurant Casablanca va obrir les portes després de la Festa Major de Sant Cugat de 1980. Era principis de juliol i ara, 36 anys després, en plena festa grossa de la ciutat tancarà definitivament les portes com el restaurant més antic de Sant Cugat. Un dels socis del Casablanca, Antoni Beltran, ha explicat els motius del tancament i com des del 2000 ha canviat l’escenari fins arribar al punt que són ara.
Antoni Beltran
Beltran i Antoni Cuadrillero, l’altre soci, recorden els primers anys com difícils però alhora il·lusionants. Tots dos expliquen que entre mitjans dels 80 i el 2000 van viure els anys més gloriosos perquè el restaurant era més que un local de restauració.
Antoni Beltran / Antoni Cuadrillero
Els dos socis es troben ara immersos en un procés de negociació amb els treballadors per la seva situació laboral. El local, que és de propietat, es llogarà o traspassarà segons com es tanqui la transacció, però de moment no acollirà cap restaurant.

