El restaurant japonès Dakidaya obre portes avui a Sant Cugat

logo-dakidaya.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
22/09/16 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Economia

El restaurant japonès Dakidaya obre les portes aquest dijous al carrer de Sabadell. L’associació Dakidaya, que oferia esdeveniments gastronòmics de degustació a casa del xef Roger Edo, es transformarà d’aquesta manera en restaurant per tenir servei de cuina diari i trobades gastronòmiques cada setmana.

La iniciativa de Dakidaya

va néixer al 2013 i ha arribat a tenir més de 1.000 socis. Arran del seu èxit, el president de l’associació i ara propietari del restaurant, el mateix Edo, ha decidit obrir el local a Sant Cugat per arribar a més públic. El restaurant acollirà cada setmana els esdeveniments gastronòmics i cada dia, de dos quarts de dues a dos quarts de quatre i de dos quarts de nou a dos quarts de dotze, es podrà menjar a la carta. Edo ha avançat a Cugat.cat l’objectiu i els reptes de Dakidaya.

Declaracions

Roger Edo

Arribarem a molta més gent a part dels socis perquè era bastant fàcil omplir els esdeveniments de Dakidaya cada setmana. Ara la idea és obrir cada dia i que pugui venir molta gent.

Edo ha explicat l’oferta gastronòmica.

Declaracions

Roger Edo

Mantindrem la cuina que fèiem a l’associació, el concepte i un preu bastant atractiu. La cuina és de base japonesa amb tocs de fusió amb cuina mediterrània.

No hi haurà cap celebració el dia de la inauguració, però el propietari ha comentat que espera preparar alguna cosa més endavant.