El restaurant japonès Dakidaya obre les portes aquest dijous al carrer de Sabadell. L’associació Dakidaya, que oferia esdeveniments gastronòmics de degustació a casa del xef Roger Edo, es transformarà d’aquesta manera en restaurant per tenir servei de cuina diari i trobades gastronòmiques cada setmana.
va néixer al 2013 i ha arribat a tenir més de 1.000 socis. Arran del seu èxit, el president de l’associació i ara propietari del restaurant, el mateix Edo, ha decidit obrir el local a Sant Cugat per arribar a més públic. El restaurant acollirà cada setmana els esdeveniments gastronòmics i cada dia, de dos quarts de dues a dos quarts de quatre i de dos quarts de nou a dos quarts de dotze, es podrà menjar a la carta. Edo ha avançat a Cugat.cat l’objectiu i els reptes de Dakidaya.
Roger Edo
Edo ha explicat l’oferta gastronòmica.
Roger Edo
No hi haurà cap celebració el dia de la inauguració, però el propietari ha comentat que espera preparar alguna cosa més endavant.

