El restaurant La Plaça guanya el concurs Sant Cugat va de tapes

171124-la-placa.jpg
-->
Enllaç copiat al clipboard
26/11/17 a les 06:00h
 |  1 minut de lectura
Secció: Societat

Un mar i muntanya de papada confitada amb salsa d’au i hummus, del restaurant La Plaça, és la proposta guanyadora de la 5a edició del Sant Cugat va de tapes. Entre 30 tapes, la del local de la plaça d’Octavià ha resultat vencedora i consisteix en una broqueta marcada a la planxa cuita a baixa temperatura. La iniciativa està organitzada per Gastronosfera.

El director de sala del restaurant La Plaça, Lluís Estrada, ha afirmat que la idea va sorgir entre un dels socis del local, Pere López, i el cap de cuina, Óscar Martínez, per fer una elaboració típica de banquets. Ho detalla Estrada.

Declaracions

Lluís Estrada

Quan decidim la tapa, en consens, és tracta d’una proposta pensada per menjar de peu, tot i estar inspirada en els banquets.

Estrada afegeix que la tapa ‘segurament’ formarà part dels suggeriments del xef. Per participar a la iniciativa, els restauradors han preparat una proposta gastronòmica cadascun que han servit, acompanyada d’una canya o un quinto d’ Estrella Damm.