La tapa VdGustació de minitorrades, del restaurant VdGust, ha estat la més votada de
En concret, el propietari del restaurant, Oriol Gràcia, ha explicat a Cugat.cat que van buscar tres torrades ‘diferents’ entre elles i que juguen amb ‘els contrastos’. Gràcia s’ha mostrat ‘satisfet’ d’aconseguir els objectius que s’havien marcat, donar-se a conèixer entre els santcugatencs que no havien vingut mai i que sortissin ‘satisfets’ i ‘plens’. La tapa guanyadora estava formada per tres torrades, una de formatge blau amb codony i anxova, una de bull negre amb formatge de cabra i ceba caramelitzada i una altra amb sobrassada de Mallorca amb brie i mel de granja. Era la primera vegada que el VdGust participava en aquesta iniciativa d’ Estrella Damm, i Gràcia reconeix que el primer dia els va ‘costar’ per la quantitat de persones que van acostar-se al restaurant. A més, durant el certamen l’establiment només va oferir les tapes i no ho va combinar amb l’activitat habitual. Segons el propeitari, més de 2.000 persones van tastar la tapa en els vuit dies que va estar obert durant el Sant Cugat va de tapes. El responsable del local també ha agraït la tasca del seu equip, que va tornar uns dies abans de les vacances per participar del certamen.

