El torró de crema cremada és el dolç estrella del Nadal a Sant Cugat. Tot i això, els santcugatencs aposten cada vegada més per la innovació que ofereixen les pastisseries. El torró de mojito de la pastisseria Sàbat i el tronc de nadal amb caramel i gingebre de Dolç són algunes de les novetats.
Els establiments de torrons tradicionals ofereixen una gran varietat de sabors. El pastisser Joan Pros de Gelats i Torrons artesans Joan Pros
i la responsable de Sàbat Laia Garcia ho han explicat a Cugat.cat.
Joan Pros / Laia Garcia
El panettone guanya protagonisme a les taules de Nadal dels santcugatencs. El de xocolata negra és el predilecte dels clients de Dolç, que ha obtingut el premi al millor panettone de l’Estat 2016. El pastisser Yann Duytsche ha comentat el nou sabor de la temporada.
Yann Duytsche
Des de fa dues setmanes, les pastisseries atenen els clients més previsors amb comandes o venda directa.

