Les eleccions europees del 7 de juny estrenaran tres col·legis electorals


  • Comparteix:

Una de les meses electorals de la ciutat les passades eleccions municipals

Una de les meses electorals de la ciutat les passades eleccions municipals

L'Ajuntament ha introduït canvis en la ubicació de tres col·legis electorals de cara als comicis europeus del 7 de juny. Els electors que fins ara han votat a l'escola El Pinar a partir d'ara ho faran al gimnàs de l'IES Arnau Cadell, a Valldoreix. També canviaran de col·legi electoral els ciutadans que fins ara votaven a l'IES Pla i Farreras, que el 7 de juny s'hauran d'adreçar al Centre Cívic de la plaça d'en Coll, i els electors de l'antic Impulsis, que ara votaran al número 18 del carrer Vallès.

Alguns dels canvis havien estat proposats pel grup dels socialistes en una moció al darrer ple municipal. Malgrat això, el tinent d'alcalde de Presidència, Joan Recasens, ha explicat que l'equip de govern ja treballava des de feia temps en aquests canvis.

Joan Recasens

En el darrer ple, el PSC va presentar una moció per canviar alguns col·legis electorals. Els vam demanar que la retiressin perquè ja hi estàvem treballant.











Aquests canvis s'aplicaran a les properes eleccions al Parlament Europeu, el diumenge 7 de juny.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Des del PSC fa anys que realizavem aquests canvis en els col.legis electorals. Estem satisfets que l'equip de govern hagi modificat el llistat, ara bé seguim sense entendre que si ja hi estaven treballant, perquè no varen votar a favor de la Moció presentada pel nostre Grup Municipal. Acostar i facilitar les urnes a la ciutadania és el primer pas per a la participació.

Pere Soler. Sec. Política Municipal PSC. Enviat el 9/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.