El PSC donarà a conèixer la importància de les eleccions europees els propers dies a Sant Cugat


  • Comparteix:

El PSC donarà a conèixer les eleccions europees i informarà sobre les candidatures a la ciutadania. Amb aquestes mesures, el grup municipal vol evitar l'abstenció en les eleccions i defensar l'Europa social i progressista. La campanya del PSC consistirà en xerrades explicatives, presència d'estands informatius al carrer i explicació de les propostes socialistes tant en format paper com en format digital.

Amb totes aquestes mesures, el PSC vol donar a conèixer les eleccions europees ja que considera que cal transmetre a la ciutadania la importància d'aquests comicis. A més, el grup municipal creu que cal defensar l'Europa social i progressista per aconseguir una unió política entre els països.

El primer secretari del PSC, Ferran Villaseñor, explica la proposta que defensa el partit.

Ferran Villaseñor

Hi ha moltes maneres de creure Europa. El PSC defensa l'Europa social, progressista, que creu que s'ha d'avançar per una unió política i no solament monetària o de fronteres.


El PSC ha iniciat una campanya que preveu xerrades sobre mesures europees com el Pla Bolonya. Els militants del partit també tindran presència al carrer per informar als ciutadans sobre les eleccions, i s'emetran alguns documents sobre les propostes del partit tant en format paper com digital.



  • Comparteix:

COMENTARIS

aquesta notícia est+a molt esbiaxada, no? quina mena de titular es aquest?

guiu. Enviat el 25/abr/09


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.