Gorka Knörr: 'Cal que els pobles d'Europa facin recňneixer la seva personalitat'

Eleccions Parlament Europeu

Publicat el 13/mai/09 per Marc Texido

L'exvicepresident del Parlament Basc, Gorka Knörr, ha explicat que les diferents nacionalitats europees s'han de fer valorar dins la Unió Europea. Knörr ha fet aquesta declaració aquest dimarts al vespre a la taula rodona sobre les eleccions europees organitzada per ERC. A més també ha destacat que el Parlament Europeu és l'única institució de la Unió Europea que la societat escull de forma directa i ha remarcat la importŕncia d'aquest ňrgan en les decisions en política conjunta dels estats membres.

Dins dels actes de la precampanya a les eleccions europees organitzada per ERC, l'exvicepresident del Parlament Basc ha destacat la necessitat dels pobles d'Europa de fer recončixer la seva personalitat.

Gorka Knörr

Nosaltres hem de defensar que Europa no s'ha d'estendre cap a l'exterior sinó que també ha de recončixer les seves nacionalitats.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



L'acte ha comptat amb la participació de l'alcalde de Caldes de Montbuí, Jordi Solé, i la moderació d'Albert Royo. A la taula rodona, que ha tingut lloc al Club Muntanyenc, hi han assistit una trentena de persones.