Cugat.cat t'acosta la campanya electoral al Parlament Europeu amb entrevistes i debats

Polític locals debaten als estudis de Cugat Ràdio. Imatge d'arxiu

Eleccions Parlament Europeu

Publicat el 22/mai/09 per Miquel Herrada

El grup de comunicació multimèdia Cugat.cat ha organitzat una àmplia cobertura de les eleccions al Parlament Europeu. Cugat diari ha obert un especial dedicat als comicis del 7 de juny amb entrevistes i notícies. Cugat ràdio seguirà minut a minut la jornada electoral i oferirà un programa especial des del tancament dels col·legis electorals fins a l'escrutini definitiu.

El compte enrere electoral ja ha començat i Cugat.cat el seguirà de prop, d'acord amb la seva funció de servei públic i la seva missió d'apropar a la ciutadania de Sant Cugat la màxima informació per exercir el dret a vot. Ho explica la directora del grup de comunicació multimèdia, Mònica Lablanca.

Mònica Lablanca

Sant Cugat és una ciutat oberta a Europa i Cugat.cat farà pedagogia. Farem una àmplia cobertura per donar informació i poder exercir el dret a vot.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La cobertura electoral serà multimèdia, amb entrevistes en vídeo a representants de formacions polítiques que es podran veure a Cugat diari, acompanyades de notícies de la campanya electoral i informacions útils per als electors.

Cugat ràdio, a través del 91.5 de l'FM, també dedicarà espais a la informació electoral des d'ara i fins el 5 de juny, amb un cicle d'entrevistes a les formacions polítiques i un debat en directe, el dia 5 de juny a les nou del matí. El dia de les eleccions, Cugat ràdio seguirà minut a minut la jornada, amb connexions en directe amb els col·legis electorals. Quan tanquin, el 91.5 de l'FM oferirà un programa especial per seguir la nit electoral, amb valoracions dels partits i opinions de comentaristes.