Romeva (ICV): 'Convertir les eleccions en una moció de censura a Zapatero és un error'


  • Comparteix:

El santcugatenc Raül Romeva, candidat d'ICV-EUiA a les eleccions europees, ha criticat polarització de la campanya entre el PSOE i el PP i ha dit que és un error convertir les eleccions del 7 de juny en una moció de censura a Zapatero. Romeva ha demanat el vot per la seva formació perquè ha dit que ICV té la capacitat de col·locar en l'agenda política qüestions claus com l'ecologisme, el model d'infraestructures i de mobilitat i els drets de les persones, entre d'altres.

El candidat ecosocialista ha dit que la seva formació, aliada electoralment amb IU, pot aportar un aire diferent al Parlament Europeu.

Romeva ha remarcat les crítiques a la campanya de moció de censura del PP.

Raül Romeva

Estem votant al Parlament Europeu no al senyor Zapatero. Quan Zapatero es presenti ja es passaran comptes, però ara no toca això.


Romeva ha destacat que cal reformar les institucions europees per que es converteixin en una eina que tingui en compte les necessitats reals de les persones, com proposa la branca juvenil de la formació, la JEV.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.