Tremosa: 'No pateixo per l'Europa política sinó per l'econòmica'


  • Comparteix:

El candidat de CiU al Parlament Europeu, Ramon Tremosa, assegura que cal primar l'economia sobre la política, ja que sempre ha estat el motor de la Unió Europea. Tremosa ha celebrat aquest diumenge a Sant Cugat l'acte central de la campanya de les eleccions europees, acompanyat de l'alcalde i dirigent de CDC, Lluís Recoder, i de diversos membres de la cúpula de CiU.

Segons l'organització, un miler de persones han participat aquest diumenge a l'acte central de CiU a les eleccions europees, celebrat al parc Ramon Barnils de la nostra ciutat. El cap de llista a les eleccions europees, Ramon Tremosa, ha remarcat que Europa no es redueix a les institucions polítiques, sinó que la ciutadania té múltiples connexions amb la Unió a través de l'economia. Són declaracions a Cugat.cat.

Ramon Tremosa

Jo no patiria per l'Europa política. És important que la locomotora econòmica vagi a tota màquina.


L'acte d'equador de la campanya de la federació nacionalista ha comptat amb la participació del president de la formació, Artur Mas; el secretari general, Josep Antoni Duran i Lleida, i l'alcalde, Lluís Recoder. A més, el membre del PNB, Josu Erkoreka ha participat al míting, ja que forma part de la mateixa llista que CiU al Parlament Europeu, l'anomenada Coalició per Europa. En aquest sentit, els dirigents han ressaltat els paral·lelismes entre els problemes d'Euskadi i Catalunya. Tremosa defensa la presència de totes les llengües a les institucions europees.

Ramon Tremosa

Sempre hem demanat l'oficialitat del català. Europa té l'imperatiu moral de reconèixer totes les llengües europees i convidarem a els eurodiputats catalans a divulgar-ho a Brussel·les.



Els discursos han remarcat la vocació europeista de Sant Cugat per la seva aposta per la innovació econòmica i mediambiental.







  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.